Find Property:

OVER ONS

De Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappij houdt zich bezig met vastgoedontwikkeling en projectmanagement. Onze activiteiten bestaan uit het ontwikkelen en herontwikkelen van nieuw en bestaand vastgoed, het verwerven van vastgoed , de overname van bestaande portefeuilles en het nemen van grondposities. Ook treden wij op namens investeerders en beleggers, waarbij het volledige projectmanagement of een deel ervan, uit handen wordt genomen.

Wij zijn actief in heel Nederland en onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, een pragmatische aanpak en een eindeloze passie voor ons vak. Met al meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij een vertrouwde en deskundige partner voor gemeentes, beleggers, collega ontwikkelaars, woning corporaties en andere marktpartijen. Wij zijn geduldig, creatief en doortastend. We gaan door, ook daar waar anderen opgeven.

Onze kernwaarden

We hebben visie en we weten wat er gebeurt. Door het samen brengen van mensen, expertise en kapitaal, kan slagvaardig en efficiënt gewerkt worden. Op die manier bouwen we samen aan de toekomstige omgeving voor mens en organisatie.

SAMENWERKEN
PASSIE
TRANSPARANTIE
LEF

Onze Projecten

De projecten die wij realiseren zijn vernieuwend, gedurfd en creatief. Wij zetten graag een paar extra stappen en proberen het object altijd in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen én in de juiste tijdshorizon. Ons team bestaat uit ambitieuze, creatieve en ondernemende mensen die een ding met elkaar gemeen hebben: onze passie voor ontwikkelen, in de breedste zin van het woord.